Magelan travel incoming tour operator Serbia BalkanMagelan travel incoming tour operator Serbia Balkan
Forgot password?

Krstarenje Đerdapskom klisurom – jedan dan

24% Discount

Krstarenje Đerdapskom klisurom Vam omogućava da zaplovite najlepšom i najvećom klisurom u Evropi! Otkrijte svu moć Dunava koji na Đerdapu ima svoju najužu i najdublju tačku na svom celom toku. Pogledajmo Trajanovu tablu i Decibela, posetimo Lepenski vir (od 9.500 g.p.e).

Opis: Krstarenje Đerdapskom klisurom – jedan dan

Polazak autobusom u 07:00 iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam, a u 08:30 iz Beograda, blok 42, preko puta Buvlje pijace.

Kratku pauzu napravićemo kod Golubačke tvrđave za fotografisanje (ukoliko nam uslovi dozvole) i nastavak putovanja ka Donjem Milanovcu i Đerdapu. Ukrcavanje na brod i krstarenje Đerdapom u trajanju od oko 1,5 sat kroz Mali i Veliki kazan, a idući tim putem videćemo brojne signalne kućice, Hajdučku vodenicu, Decibelovu glavu na rumunskoj strani i Trajanovu tablu na našoj strani. Ova tabla je sa carskog druma iz rimskog perioda i moguće je videti samo sa vode.

Po završetku krstarenja, transfer do Kapetan Mišinog Brega na ručak sa odličnim vlaškim specijalitetima. Na ovom, prema rečima stranih turista koji posećuju Srbiju u organizaciji Magelana, najlepšem vidikovcu u Srbiji, uživamo u pogledu na Dunav i posebnoj atmosferi ovog prostora.

Nakon toga kreće se ka Lepenskom viru gde će se obići najznačajnije nalazište iz doba neolita (staro 9,5 000 godina).

Povratak za Beograd i dolazak oko 21:00.

 

Cena aranžmana  redovna: 6510 din

PROMOTIVNA CENA: 4990 din*

Uključeno u cenu

  • Prevoz turističkim autobusom ili mini busom (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika)
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanje ture
  • Krstarenje Đerdapom
  • Ručak na Kapetan Mišinom Bregu sa tradicionalnim vlaškim specijalitetima
  • Troškovi organizacije putovanja

Nije uključeno u cenu

  • Ulaznica za Lepenski vir (400 din)
  • Ostale troškove koji nisu uključeni u program

Napomena

*Promotivna cena važi isključivo za ONLINE REZERVACIJE (kliknite na link koji će vas odvesti na sajt SerbianAdventurs.com) i uplate do 7 dana pre polaska za naznačene datume. Promotivna cena važi za uplate do 10 dana pred put. Otkazivanje bez penala moguće do 7 dana pre polaska.

Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni: 25 osoba.

Ovaj program je moguće realizovati i na upit, van postavljenih termina. Dodatni popust odobravamo za polaske radnim danima od ponedeljka do četvrtka.

 

Plaćanje

Doplata za polazak iz Novog Sada 790 dinara, a minimum za polazak iz NS je 10 putnika. Plaćanje je unapred. Za novosađane u agenciji Magelan, Nikole Pašića 7, a za putnike iz drugih mesta po predračunu preko banke ili pošte.

U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza ovog programa najmanje 3 dana pre putovanja. Organizator putovanja Magelan Travel. Licenca OTP 25/15. Uz izlet važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Magelan Travel i YUTA.

Google mapa - označeno je mesto odakle polaze naši autobusi

Pretražite i ostale naše programe